Wanted by Grill naudan Fillet Cap Steak
Pakkauskoko
n. 450 g
Lihapitoisuus
100 %
Tuotenumero
5084
Alkuperämaa
Suomi
EAN
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan Fillet Cap Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselän puoleisesta, rankaa vasten olevasta ulkofileen etupään päälliosasta. Kookas, erillinen lihas omaa murean koostumuksen.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 515 kJ, (123 kcal), rasva 4,1 g, josta tyydyttynyttä 1,9 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Laktoosia 0g/100g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 7–8 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä noin 10–15 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Fillet Cap Steakin paistipannulla paistaen noin 7–8 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa noin 10–15 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Fillet Cap Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.