Wanted by Grill naudan Fillet Cap Steak

Ruokaa omasta maasta
Laktoositon
Gluteeniton

Pakkauskoko

n. 450 g

Lihapitoisuus

100 %

Tuotenumero

5084

Alkuperämaa

Suomi

EAN

Yksikkö:
2358684500001
Myyntierä:
6405244006070 2 kpl

Tuotekuvaus

Tamminen Naudan Fillet Cap Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselän puoleisesta, rankaa vasten olevasta ulkofileen etupään päälliosasta. Kookas, erillinen lihas omaa murean koostumuksen.

Ainesosat

Suomalainen naudanliha (100 %).

Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.

Ravintoarvot

Energia 515 kJ, (123 kcal), rasva 4,1 g, josta tyydyttynyttä 1,9 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g

Laktoosia 0g/100g

Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Valmistusohje

Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 7–8 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä noin 10–15 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Fillet Cap Steakin paistipannulla paistaen noin 7–8 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa noin 10–15 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Fillet Cap Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.