Hetkessä hyvä Jauhelihapihvi paneroitu
Pakkauskoko
330 g
Lihapitoisuus
64 %
Tuotenumero
854
Alkuperämaa
Suomi
EAN
Tuotekuvaus
Tamminen Paneroidut jauhelihapihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaan- ja naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut Hetkessä hyvä -jauhelihapihvit valmistuvat vaivattomasti pannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera tai uunissa kypsentäen, tarjoten helppoa herkullisuutta ja nopeutta ruoanvalmistushetkiin. Soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.
Ainesosat
Suomalainen porsaan- ja naudanliha (64 %), vesi, gluteeniton leivitysaine (riisi, kikherne, maissi, dekstroosi), perunahiutale, mausteet (valkosipuli, muskottipähkinä, sipuli, paprika, persilja, mustapippuri, cayenne), tärkkelys, herneproteiini, suola, hydrolysoitu kasvikuitu, rypsiöljy, mausteuute, maltodekstriini, happamuudensäätöaine (E331), hapettumisenestoaine (E300).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta
Ravintoarvot
Energia 942 kJ, (225 kcal), rasva 13 g, josta tyydyttynyttä 5,6 g, hiilihydraatit 11 g, josta sokereita 1,0 g, proteiini 14 g, suola 1,1 g
Laktoosia 0g/100g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista jauhelihapihvejä paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 8 – 10 minuutin ajan kevyesti käännellen. Vaihtoehtoisesti kypsennä jauhelihapihvejä 180 °C uunissa noin 20 – 25 minuutin ajan. Huomioi, että kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.