Wanted by Grill naudan Picanha
Tuotekuvaus
Tamminen Wanted naudan picanha leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta arvostetulla leikkuumenetelmällä. Maukas ja murea, kolmion muotoinen ulkopaistin kärkiosa sisältää luontaisesti runsaan ja herkullisen rasvapeitteen, joka korostaa lihan maistuvaa mehukkuutta. Suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera. Parasta grilliin!
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 720 kJ, (172 kcal), rasva 11 g, josta tyydyttynyttä 5,7 g, proteiini 19 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Grillaa lihaa korkealla lämmöllä noin 5 min ajan per puoli, ensin rasvapuoli alaspäin. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä n. 20–25 min ajan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa Picanhan paistipannulla paistaen noin 5 min ajan per puoli ja jatkamalla kypsennystä uunissa 180 asteessa n. 20–25 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi. Viipaloi Picanha ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät
vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.