Wanted by Grill naudan Tomahawk Steak
Tuotekuvaus
Iso maku, mahtava mureus. 100 % suomalaisesta naudan fileeselästä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä käsityönä leikattu kookas pihvi, joka sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ja mureaa ulkofilettä. Valmistuu erinomaisesti grillissä grillaten ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu jaettavaksi pääruoaksi kesäisen lisukkeen kera. Tomahawk Steak tuoksuu luontaisesti vahvasti voimakkaalle, lihaisalle maulle.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Tuote sisältää luuta.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 515 kJ, (123 kcal), rasva 4,1 g, josta tyydyttynyttä 1,9 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Grillaa lihaa grillissä tai paista paistinpannulla korkealla lämmöllä noin 10 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä noin 10 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Tomahawk Steak ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin