Takuumurea naudan paahtopaistipala
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan paahtopaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Naudan paahtopaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi kokonaisena uunipaistina tai paloiteltuna uunissa haudutettaviin pataruokiin.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %)
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 464 kJ, (111 kcal), rasva 2,6 g, josta tyydyttynyttä 1,1 g, proteiini 22 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Paista lihaa voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kuumalla paistinpannulla käännellen, kunnes lihan pinta on ruskistunut kauniiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä paahtopaistipala uunivuokaan. Aseta paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä paistia 130 asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on noin 58 astetta (medium rare) tai vastaa haluttua kypsyyttä. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi, ennen viipalointia. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.