Naudan Premium paistijauheliha 3 %
Tuotekuvaus
Tamminen naudan premium paistijauheliha valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Jauheliha voidaan kypsentää sellaisenaan paistinpannulla paistaen, jolloin liha murennetaan sen ruskistamisen aikana. Erittäin hienoksi ja ohueksi jauhettu vähärasvainen paistijauheliha soveltuu käytettäväksi täytteenä bowleihin, tacoihin, tortilloihin, quesadilloihin, pitsoihin ja piiraisiin sekä uunissa kypsennettävien kasvisten, kuten paprikoiden ja munakoisojen täytteeksi.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 475 kJ, (113 kcal), rasva 2,9 g, josta tyydyttynyttä 1,2 g, proteiini 22 g, suola 0,1 g
Laktoosia 0g/100g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista jauhelihaa paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa paistolastalla murentaen ja kevyesti käännellen, noin 6 – 8 minuuttia, kunnes liha on ruskistunutta ja kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla tai muilla mieleisilla mausteilla. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.