Wanted by Grill naudan Maminha
Tuotekuvaus
Tamminen Wanted naudan maminha leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta brasilialaistyylisellä leikkuumenetelmällä. Tuote tunnetaan myös nimellä Tri-tip. Kookas kolmion muotoinen naudanlihapala leikataan ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä. Voidaan valmistaa kokonaisena grillissä grillaten tai pannulla paistaen. Soveltuu viipaloituna lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi ruokaisan lisukkeen kera. Mahtavaa makua!
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 665 kJ, (159 kcal), rasva 7,3 g, josta tyydyttynyttä 2,6 g, proteiini 22 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Grillaa lihaa grillissä tai paista paistinpannulla korkealla lämmöllä noin 5 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä n. 15–20 min ajan. Tarkista haluttu kypsyysaste paistomittarin avulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Maminha ohuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin