Tammisen 100 % suomalaisista naudan burgerpihveistä ja perinnesavustamon Hot Dog nakeista valmistuvat kesän herkullisimmat hampurilaiset ja hodarit. Ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä paistovalmiiksi muotoillut burgerpihvit ja mehukkaan maukkaat hodarinakit valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten yhdessäolohetkiin. Tutustu houkuttelevan herkullisiin lisukeresepteihimme ja valmistusvinkkeihin, jotka nostavat grillihetkesi uudelle tasolle.
SELAA
Original burgerpihvit valmistetaan ilmavasti muotoillen Loose Pressed -menetelmällä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hampurilaissämpylöiden kera.
Ohuet burgerpihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hampurilaissämpylöiden välissä monipuolisten lisukkeiden kera.
Smash burgerit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Korkeahkoiksi muotoillut smash burgerit kypsentyvät grillissä grillaten ja ne litistetään ohuiksi paiston yhteydessä. Tarjoillaan hampurilaissämpylöiden ja lisukkeiden kera.
perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Perinteisen makuiset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan sämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Chili Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhdin tuliset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan sämpylöiden ja lisukkeiden kera.